Turističke ponude

Dragi posjetitelji,

U sklopu projekta “Putovi Zrinskih” pripremili smo i razvili nove aplikacije kako bismo promovirali povijest i ostavštinu obitelji Zrinski u pograničnom području Mađarske i Hrvatske. Željeli bismo prezentirati različite ponude po regiji.
Pozivamo Vas da skinete materijale koji su postavljeni ispod te da također posjetite sljedeće poveznice gdje možete skinuti mobilne aplikacije i koristiti software razvijen kroz ovaj projekt.
Mobilne aplikacije se mogu naći za Android i iPhone na sljedećim poveznicama:
a. Android: https://play.google.com/store/search?q=route%20of%20the%20zrinski&c=apps

b. Iphone: https://itunes.apple.com/us/app/putovi-zrinskih/id1042074792?l=hr&ls=1&mt=8

Web šetnju kreiranu za turiste koji posjećuju Szigetvar možete pronaći na sljedećoj poveznici: http://webseta.hu/r154407

_________________________________________________________________________

Također smo kreirali turističke pakete po čitavim “Putovima Zrinskih”.

Paketi su osmišljeni na način da posjetitelji mogu putovati kroz destinacije i iskusiti kulturu, tradiciju i povijest Međimurske županije kroz jednodnevne, dvodnevne i trodnevne aranžmane. Bez obzira putujete li sami ili u većoj grupi, ovi paketi omogućiti će vam da otkrijete Međimurje i doživite sve što regija ima za ponuditi na interaktivan, zabavan i edukativan način.

Za više informacija o destinacijama i paketima slobodno se obratite muzeju Međimurja Čakovec (e-mail: muzej-medjimurja@ck.t-com.hr, Tel: +385 40 313 499)

i/ili Turističkoj zajednici Međimurske županije (e-mail: info@tzm.hr, Tel: +385 40 374 064).

Molimo imajte na umu da neke od aktivnosti u paketima trebaju biti rezervirane tjedan dana unaprijed. Molimo pogledajte aktivnosti označene sa (*).

routes-logo-en
Paket – 1. dan

Paket – 2. dana

Paket – 3. dana